Kızı Kendine Nasıl Aşık Edersin?

0 yorum

Kızı Kendine Aşık Etmek

Çoğu erkek, aşk oyununu kurallara uymayarak oynama hatasına düşer. Elbette ki bir kıza aşık olduğunuzda oyun falan oynamadan, duyguların doğrultusunda hareket etmek istersiniz. Bu oldukça doğaldır.
Ancak duygularınızın yaptığınız şeyleri kontrol etmesine ve kendinizi ifade etme yolu olmasına izin vermeyin, özellikle de kızın sizden hoşlandığından henüz emin değilseniz.
Hiç merak ettiniz mi neden bazı erkekler o kadar baştan çıkartıcıdır?
Bunlar her zaman tüm kızların sevgisini kazanır gibi görünürler. Bir kızın kalbini kazandıran şeyin ne olduğunu anladığınız takdirde siz de böyle bir erkek olabilirsiniz.

Kızı Kendine Aşık Etmek İçin Aşağıdaki 9 Adımı Uygulayın:

1 – Harika Bir Erkek Olun!
Eğer pek çok erkek tarafından arzulanan bir kızla birlikte olmak istiyorsanız, sizin de harika bir erkek olmanız gerekir. Erkeklerle dolu bir odaya girdiğinizde odadaki en havalı erkek olduğunuzu hissediyor musunuz? Ya da çok az erkeğe çok yakışıklı olduğu için imrenerek baktığınız oluyor mu?
Eğer başka bir erkeğin daha havalı olduğunu düşünüyorsanız veya karşılaştığınız başka bir erkeğin bazı özelliklerine hayran oluyorsanız, bu sadece o erkekle karşılaştırıldığında kendinizde o özelliği eksik bulmanız anlamına gelir. Sizden daha havalı görünen bir erkekle her karşılaşmanızda belirli bir özellik üzerine çalışın, böylece zamanla daha iyi olabilirsiniz.
2 – Onunla Konuşun! 
Sizin yanınızdayken ona kendini özel hissettirin. Onun dikkatini çekmeye çalışan başka pek çok erkeğin olması sorun değildir. Bütün mesele onun kalbini kazanmak için ne yaptığınızdır.Onunla karşılaştığınızda sıcak bir şekilde konuşun ve onu gördüğünüz için mutlu olduğunuzu bilmesini sağlayın.
3 – Onunla Flört Edin!
Kalbini kazanmaya çalıştığınız bir kızla flört etmek ince bir sanattır. Bunu bazen açıkça yapabildiğiniz gibi zaman zaman üstü örtülü ve inceden inceye de yapabilirsiniz. Başlangıç için onunla üstü kapalı olarak flört edin, EĞER size flörtle karşılık verirse daha açık olmaya başlayabilirsiniz. Hoşlandığınız kızla flört edecekseniz genellikle yalnız olduğunuz zamanlarda bunu yapmaya çalışın.
4 – Duygularla Mahvolmayın! 
Siz ondan hoşlandığınızı biliyorsunuz ama o henüz bunu bilmiyor. Pek çok erkek kalpleriyle düşünür ve onlarla çıkmayı düşünmeyen bir kıza aşklarını açıklarlar. Siz böyle bir erkek olmayın. Arkadaş alanının dışında olduğunuzdan emin olun ve onun sizden zaten hoşlandığını bilmedikçe ona ondan hoşlandığınızı söylemekten kaçının.
5 – Rekabet Ederken Sakin Olun! 
Ona bir şey söylemeden önce her zaman iki kez düşünün, özellikle de hoş olmayan ya da başka bir erkek hakkında bir şey ise. Aramalarınızı görmezden geliyorsa veya tüm dikkatini kafeteryadaki başka bir erkeğe veriyorsa sakın küçük bir çocuk gibi bir köşede surat asmayın. En önemlisi onunla bu konuda konuşmayın. Size herhangi bir açıklama borçlu değildir. Unutmayın ki onu kendinize aşık etmek bir mücadeledir ve onu etkilemek isteyen diğer erkeklerle de uğraşmak zorunda olacaksınız.
6 – Geceleri Onun Düşüncelerini Meşgul Edin! 
Gece vakti samimiyet oluşturmak için en iyi zamandır. Ona akşamları mesaj yazmakla işe başlayın ve sonra gece ara sıra onu arayın. Onun ilgisini çeken şeylerle ilgili konuşun, zamanla size ısınacaktır ve hatta her gece sizinle konuşmak için sabırsızlanacaktır.
7 – Ona Açılın!
Artık bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz. Bu kızla gece geç vakitte konuşurken ona çok fazla kişinin bilmediği sırlarınızdan birkaçını söyleyin. Sizinle ilgili kişisel detayları ne kadar çok bilirse kendi ile ilgili sırları o kadar kolay sizinle paylaşacaktır. Ve bunu yapmaya başladıktan sonra kendisini size daha yakın hissetmeye başlayacak, sizi daha sık düşünecektir.
8 – Arkadaşlarını Kazanın! 
Arkadaşlarının çoğunu tanıyorsanız onlara iyi davranmaya çalışın. Onun çok yakın bir arkadaşı varsa, işte bu arkadaş memnun etmeniz gereken kişidir.
9 – Size Düşkün Olmasını Sağlayın!
Onunla iyi vakit geçirmeye odaklanın ama aynı zamanda onu etkilemek için çok uğraşmayın. Çünkü bunu açık bir şekilde yaparsanız gizemi öldürürsünüz. Onunla ilgili ne düşündüğünüzü merak etmesini sağlayın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright 2011 kte.
Blogger Template by Noct.